Hızlı İletişim

Marka Kimliği Bileşenleri İçin İyi Mühendislik ve Üretim Uygulamaları

icon_widget_image Ömerli Mah. Kurtini Sokak No:22 Hadımköy / Arnavutköy icon_widget_image +90 (212) 771 50 50 icon_widget_image info@dmonte.com.tr

Dmonte, İstanbul Uluslararası Havalimanı’na (IST) 30 kilometre (18 mil) uzaklıktadır.

  /  Haberler   /  Ford Otokoç, Dmonte Partners Showroom’u İnceledi

Ford Otokoç, Dmonte Partners Showroom’u İnceledi

Dmonte Yeni Showroom’unu Tanıttı ve ilk olarak Ford Türkiye’yi ağırladı!

Önde gelen mimari dekorasyon bileşenleri üreticisi Dmonte olarak, Sedus ve Böln ürünlerinin İstanbul showroomunu açtığımızı heyecanla duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu gelişme, Sedus Türkiye, Actiu Türkiye ve Böln Türkiye’yi ulusal skalada temsil eden tek marka olarak bizlerin ilk adımı oldu. Showroomumuz şimdiden Türkiye’de faaliyet gösteren hem global hem de ulusal firmalardan değerli ziyaretçilerimizin ilgisini çekmeye başladı.

Açılışımızdan bu yana geçen kısa süre içinde, birbirinden değerli firmalardan seçkin ziyaretçilerimizi ağırlamanın mutluluğunu şimdiden yaşadık.

Bizi gururlandıran önemli bir ziyaret de Ford Türkiye’nin değerli temsilcilerinden geldi. Son derece bilgili ve seçici profesyonellerden oluşan Ford ekibi, geniş marka ürün yelpazemizi büyük bir ilgi ile inceledi. Ziyaret sırasında Dmonte ekibimiz Sedus ve Böln ürünlerinin dikkat çekici yeniliklerini ve özelliklerini sergileme fırsatı buldu. Profesyonel ekibimiz tarafından gerçekleştirilen detaylı sunumlarda, bu global markaların küresel ölçekte ortaya koyduğu etkileyici yenilikler ilgi odağı oldu. Ford ekibi ile, bu ürünlerin Türkiye’deki markalara sağlayabileceği potansiyel faydalar paylaşıldı. Ayrıca ekibimiz, her markanın benzersiz değer önermesini vurgulayarak, Türkiye’de faaliyet gösteren markalara sağlayabilecekleri katkılara değindi. Ford temsilcilerinin, tüm Ford ekibinin ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade etmesi bizi ayrıca mutlu etti.

Yerel ve uluslararası tüm firmaları yeni showroomumuzu ilk elden deneyimlemeye davet ediyoruz. Bu yeni süreci başlatmaktan heyecan duyuyoruz ve mimari alanlarda devrim yaratmaya devam ederken sizinle daha fazla gelişme paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.

Showroomumuz, öne çıkan markalarımız ve sunduğumuz hizmetler hakkında daha fazla bilgi için https://dmonte.com.tr/tr/dmonte-partners/ sayfasını ziyaret edebilir ve ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. @bolnfurniture @sedus_official

Başarılı Global Markaların Tasarım Harikası Ürünlerini Keşfedin

Global çapta başarılarıyla öne çıkan tasarım mobilya markaları ve daha fazlasını sizlerle bulaştırıyoruz. Zengin stil detaylarıyla dikkat çeken mobilyalar yenilikçi tasarım farkını ortaya koyuyor. Yerel ve uluslar arası firmalar için kusursuz tasarım seçenekleri sunan mobilyaları keşfetmek için yeni showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. Showroommumuzu uluslararası standartlara uygun olarak çok şık detaylarla tasarladık. Pratik ve şık kullanım alanlarına hitap eden Sedus markasının öne çıkan mobilyalarını showroomumuzda görebilirsiniz. Modern ofislerin tasarımındaki başarılarıyla öne çıkan Sedus showroomumuzun yıldızları arasında yer alıyor. Ofis kullanım alanlarını tasarlarken mimari alanı en iyi şekilde kullanmanızı sağlıyor. Ergonomik ofis mobilyaları şık tasarım detaylarıyla ilk bakışta kaliteyi ortaya koyuyor.

Modern ofis mobilyaları Türkiye’deki markalara çok etkileyici yenilikler yapma fırsatı sunuyor. Etkileyici yeniliklerin bir diğer adresi olan Böln global çapta başarılarıyla tanınan bir markadır. Daha yumuşak bir dünya için tasarımlar yapan markanın yaratıcı ve çok yönlü ortamlar tasarlamanızı sağlayacak mobilyaları vardır. Firmanızın çehresini tamamen değiştirebilecek yaratıcı mobilya seçeneklerini showroomumuzda görebilirsiniz. Ortak alanlarda kullanılan mobilyalar için özel tasarlanmış bitki bazlı poliüretan köpükten oluşan yenilikçi teknikle çalışan Böln harika tasarımlar sunuyor. Kullanıcıların refahının artmasına katkıda bulunan mobilyalar tasarlayan Actiu işbirliği ve fikir alışverişini teşvik eden çalışma alanları yaratıyor. Ofislerde refahı ve yüksek performansı birleştirmek için yaratıcı mobilyalar tasarlıyor. Bu etkileyici markaların harika tasarımlarını yeni showroomumuzda sergiliyoruz. Siz de harika tasarım farkını keşfetmek için showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Dinamik ve Modern Çalışma Alanlarıyla Markaların Çehresi Değişiyor

Marka vizyonunu doğrudan etkileyen çalışma alanı tasarımında mükemmelliği yakalamanızı sağlayacak seçenekler sunuyoruz. Böln, Sedus ve Actiu markalarının birbirinden şık ve işlevsel ofis mobilyası tasarımlarıyla çehrenizi tamamen değiştirilebilir. Ford’un showroomumuzu ziyaretinde dinamik ve modern çalışma alanları dikkat çekti. Global markaların özgün tasarımları Ford ekibinin ilgisini çekti. Sedus sandalye gibi fonksiyonel ve şık ürünler beğenilen ürünler arasında yer aldı.

Çalışma alanlarında refahı ve profesyonel çalışma koşullarını yaratan ortak kullanım alanı mobilyaları dikkat çekenler arasında yer aldı. Ford ekibini ağırlarken yaptığımız sunumlar özel tasarım mobilyaların marka değerini nasıl arttıracağını gösterdi. Marka değerinin artması marka vizyonunun öne çıkması için çalışma alanlarında yenilik yapmak markalara avantaj sağlıyor. Sedus koltuk çeşitleri gibi mobilyalar çalışma alanlarında marka kalitesini arttıracak tasarım farkını ortaya koyuyor. Çalışma alanlarının işlevselliğini ve verimliliğini arttıran tasarım mobilyaları showroomumuzda görebilirsiniz.

Her türlü çalışma alanını mükemmel şekilde tamamlayan tasarım mobilyalar markaların çok daha çekici görünmesini sağlıyor. Çalışma verimliliğini arttıran işlevsellik bu mobilyalarda bulunuyor. Sedus ürün yelpazesinde döner ve ziyaretçi sandalyeleri gibi oturma mobilyalarının yanı sıra konferans ve ofis mobilyaları da yer alıyor. Markanın tüm ürünlerinin tamamı Almanya’da üretiliyor. Bu tarz markalara Türkiye’de yer vermekten gurur duyuyoruz. Onlara alan açarak firmaların ürünlerine kolay ulaşmasını sağlıyoruz. Böln yaratıcı ve çok yönlü mekanlar oluşturmak için dış ortamlarda toplu alan tasarımlarını en iyi şekilde ortaya koyuyor. Dış ortamlarda mükemmel performansı bu markayla yakalayabilirsiniz. Böln koleksiyonları kolektif kullanıma yönelik mobilyalar sunuyor.

Tasarım mobilya mükemmelliğini keşfeden markalar yepyeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Dinamik ve modern çalışma alanlarını oluşturmak için işlevsel ve şık mobilya tasarımlarına yöneliyorlar. Biz de Ford’la olduğu gibi firmaların mükemmel alan mimarisini bulmasına yardımcı oluyoruz Bir markayı marka yapan en önemli şeylerden biri görünümdür. Görünüm estetik olurken aynı zamanda çalışma alanları işlevsel olmalıdır. Tanıtımını yaptığımız markalar tam olarak bunu sağlıyor. Yani işlevsel ve estetik mekan tasarımları sunuyorlar. Showroomumuzda bu markaların tasarım mobilyalarını sizlerle buluşturuyoruz.